Kraj raspusta i druge priče – osvežavajuće iskrena knjiga

Ana Miloš je u svojoj zbirci Kraj raspusta i druge priče stvorila pripovedni svet s upečatljivim likovima, pre svega ženskim. Isečci iz života ističu samoću, emotivne napukline, nerazumevanje i izgubljenost koja likove sprečava da se uklope u uloge koje im društvo nameće.

Ono što posebno privlači pažnju jeste način na koji je prikazana ženstvenost i emotivni odnosi koje žena uspostavlja u svojoj okolini. Sme li žena da ne bude dobra supruga, kako majka treba da tuguje, kakva ćerka mora biti, koliko žena sme i treba da pati, da li je usamljenost cena pobune protiv nametnutih uloga – samo su neke od tema koje Miloš otvara.

Od prve do poslednje strane, Miloš će vas držati dinamičnim pripovedanjem, ekonomičnim izrazom i emocijama koje isporučuje između redova. Oslobođene patetike, ove priče osvojiće vas svojom iskrenošću, svežinom i autentičnošću.

Knjigu možete kupiti preko našeg sajta ili u našim knjižarama Bookastore (Cara Lazara 12, Cara Dušana 68 i Bulevar kralja Aleksandra 92, Beograd) po promotivnoj ceni od 594 dinara, kao i u boljim knjižarama širom Srbije.

Korpa
0 items Korpa
Moj nalog