Kafe bez imena – novi roman Roberta Zetalera

Robert Zetaler je majstor pripovedanja o životu običnih, neupadljivih ljudi, autor koji zavodi istančanim i nenametljivim jezikom i nežnošću koju gaji prema svojim likovima. U svom novom romanu vodi nas u kafe u siromašnoj četvrti Beča, mesto koje okuplja radnike, trgovce, komšije, zavisnike svih vrsta, usamljene duše, veseljake i tragičare, sve one koji traže društvo i razgovor. Slično pozorišnoj sceni, gosti ulaze u kafe dobrodušnog vlasnika Simona i puštaju nas da zavirimo u njihov život, pričaju nam o svojim čežnjama i snovima, pružajući nam osećaj da smo i sami redovni posetioci tog kafea.

Kafe bez imena je topla i nežna knjiga o saosećanju, gubitku i prolaznosti, puna fine nostalgije i tananog optimizma. Možda pojedinac ne može spasti svet, ali može da čini dobro u svom mikrosvetu.

Knjigu možete kupiti preko našeg sajta ili u našim knjižarama Bookastore (Cara Lazara 12 i Bulevar kralja Aleksandra 92, Beograd) po promotivnoj ceni od 891 dinar, kao i u boljim knjižarama širom Srbije.

Korpa
0 items Korpa
Moj nalog